A szállítási idő 2-4 munkanap (1500 Ft a szállítási költség) Csomag nyomonkövetése Biztonságos utánvétes fizetés

Feltételek

Kereskedelmi feltételeit a SLIMMY MINI-re vonatkozóan

Hogyan vásárolhat a SLIMMY MINI üzletben:
A SLIMMY MINI üzletben csak 18 évet betöltött vagy szülői engedéllyel rendelkező személyek vásárolhatnak.
A SLIMMY MINI üzletben forgalmazott termékekkel kapcsolatos kérdéseivel bármikor megkereshet bennünket. A megvásárolni kívánt termék kiválasztását és kosárba helyezését követően, el kell fogadnia a kereskedelmi feltételeinket. Bizonyosodjon meg afelől, hogy a megadott adatai helyesek, majd erősítse meg a vásárlást.
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Minden szerződés román nyelven kerül megkötésre. A rendelés befejezését követően, visszaigazolás küldünk.

Személyes adatok kezelése:
A SLIMMY MINI üzletben való vásárláskor a következő adatokat kell megadnia:
  • név
  • lakcím
  • telefonszám
  • e-mail cím

Ezekre az információkra a rendelés feldolgozásához és kiszállításához van szükség.
A személyes információkat a SLIMMY MINI -en rögzítjük és öt éven át, a törlésig őrzésre kerülnek. Személyes információkat kizárólag az ön beleegyezésével gyűjtünk. Az adatok tekintetében a felelősség a SLIMMY MINI-re üzletre hárul és hozzáféréssel rendelkezik az önnel kapcsolatban rögzített információkhoz.
A SLIMMY MINI -nek nyújtott információkat harmadik félnek kezelési vagy kereskedelmi célból nem adjuk ki és bizalmas személyes információkat nem rögzítünk. Önnek bármikor joga van ellenőrizni az önnel kapcsolatban rögzített információkat. Ennek a jognak az alapját a bizalmas adatkezelésre vonatkozó jogszabály képezi.

Abban az esetben, ha a vásárlás, szállítás vagy fizetés folyamán nehézségekbe ütközik, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@slimmymini.hu e-mail címen.
Biztosítjuk afelől, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a felmerült problémát mindkét fél számára kielégítő módon megoldjuk. Amennyiben a probléma megoldható, bármikor lehetősége van kérelem benyújtására az EGS platformon.

Loading...